The North Face

Ens diem The North Face en honor a la cara més freda, dura i implacable de la muntanya. Hem ajudat als alpinistes a assolir els cims més difícils de la serralada de l'Himàlaia. No obstant això, la història de North Face comença, irònicament, a una platja. Més exactament, al barri de North Beach de San Francisco, a una altitud de tan sols de 45 metres sobre el nivell del mar. Va ser allí, quan l'any 1966 dos amants del senderisme van decidir donar curs a la seva passió, obrint una petita botiga de muntanyisme.

Poc després, aquesta petita botiga es convertiria en The North Face, una botiga al detall dedicada a l'equipament d'alpinisme i senderisme d'alt rendiment. Al 1968, després de mudar-se a l'altre costat de la badia de Sant Francisco, a Berkeley, on tot estava esdevenint, The North Face va començar a fabricar els seus propis dissenys de roba i equipament tècnic de muntanya.

No sabem el que ens oferiran els propers 40 anys, però sí tenim alguna cosa segur: que The North Face seguirà mantenint el seu ferm compromís de desafiar els límits del disseny perquè tu puguis desafiar els límits aquí fora. Never Stop Exploring.