Avís legal

1. Condicions d'accés

L'accés al lloc web de IT PAS comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal, i també de la utilització del lloc web, dels seus continguts i serveis de conformitat amb la legislació vigent. Per aquest motiu us recomanem que llegiu atentament el contingut d'aquest avís si voleu accedir-hi i utilitzar la informació i els serveis que ofereix la pàgina web de IT PAS.

2. Condicions d'ús

L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i dels serveis que ofereix aquest lloc web, i a abstenir-se de realitzar activitats il•legals, il•lícites o contràries a la bona fe i a l'ordre públic; de tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica; d'interferir, alterar, eludir, desconnectar o manipular el sistema, els servidors, les xarxes, els continguts o qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal•lats. En cas d'incompliment de les condicions d'accés i d'ús d'aquest lloc web es prendran, sense previ avís, les mesures necessàries per evitar les activitats i les conductes descrites.

3. Objecte

IT PAS mitjançant aquest lloc web te l'objecte de difondre, comercialitzar i fer publicitat els seus articles i serveis.

4. Continguts

L'usuari assumeix, coneix i accepta que la informació continguda en aquest lloc web és merament informativa; els continguts del lloc web poden ser inexactes, contenir errors o no estar degudament actualitzats, tanmateix IT PAS posarà tots els mitjans possibles per corregir-los o esmenar-los. Els continguts, l'organització i els enllaços han estat seleccionats per IT PAS i els seus gestors de continguts. IT PAS es reserva el dret de modificar, actualitzar, afegir o eliminar els continguts del lloc web, i també limitar o impedir l'accés, ja sigui temporalment ja sigui definitivament, sense notificació prèvia. Aquest lloc web consta de continguts informatius, imatges, enllaços i opinions que no han de ser necessàriament de IT PAS.

5. Exempció de responsabilitats

D'accés

IT PAS no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la disponibilitat i la continuïtat tècnica del funcionament del lloc web.

IT PAS no es fa responsable dels danys que es puguin causar en els equips dels usuaris com a conseqüència de l'existència de possibles virus informàtics que l'usuari pugui contraure a causa de la navegació pel lloc web.

Contingut

La responsabilitat de l'ús de la informació continguda al lloc web és del mateix usuari.

IT PAS no pot garantir la inexistència d'errors en l'accés al lloc web, en els seus continguts ni que aquests es trobin totalment actualitzats, tanmateix posarà tots els mitjans possibles per corregir-los o esmenar-los.

IT PAS no es fa responsable en cap cas dels continguts, de les informacions o de les imatges que no depenguin del lloc web, ni estiguin gestionats per IT PAS; dels danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin derivar per part de tercers a través del lloc web.

6. Drets de propietat intel·lectual

Els continguts i els elements gràfics que formen part del lloc web www.itpas.ad difosos a través d'aquest mateix lloc web són de titularitat exclusiva de IT PAS i o dels propietaris que hagin cedit i o autoritzat el seu ús a IT PAS.

Queda prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d'aquesta web sense autorització expressa. No obstant això, s'autoritza la reproducció dels continguts del lloc web de IT PAS sempre que s'esmenti la font, llevat que s'indiqui el contrari.

7. Enllaços

La presència a www.itpas.ad d'enllaços a altres webs externes (enllaços) té un caràcter merament informatiu. Per tant, IT PAS no es responsabilitza ni dóna cap tipus de garantia respecte a les informacions, opinions i conceptes que s'emetin, es publiquin o es distribueixin en aquests enllaços, i tampoc es responsabilitza dels danys i perjudicis que puguin generar els productes o serveis oferts a través d'aquests enllaços.

Aquest avís legal afecta únicament i exclusivament el lloc web www.itpas.ad , i no d'altres llocs web que eventualment es pugin consultar mitjançant enllaços, ni els enllaços d'altres llocs webs continguts a www.itpas.ad

Privadesa

Recollida i tractament de dades personals

En aquest lloc web no es recull cap dada personal sense el vostre consentiment, ni se cedeixen a tercers. Les dades que se sol·liciten als usuaris són les estrictament necessàries i imprescindibles per poder proporcionar una resposta o una prestació de servei efectiva a l'usuari.

Igualment, la finalitat de la recollida de les vostres dades, el responsable del tractament, l'adreça on podeu exercir els vostres drets i la durada de la conservació de les dades s'especifiquen a l'avís de privadesa vinculat a l'opció o al servei que utilitzeu.

Les dades personals recollides en aquest lloc web es tractaran únicament i exclusivament amb la finalitat descrita a l'avís de privadesa, i no s'utilitzaran per a cap altra finalitat.

Drets dels usuaris

En qualsevol moment els usuaris tenen dret a obtenir la confirmació de l'existència dels tractaments de les seves dades personals, el seu contingut, l'origen i també l'exercici de qualsevol dels drets d'accés, oposició, rectificació o supressió, segons els articles 15, 22, 23, 24 de la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre de 2003.

Aquests drets es poden exercir davant IT PAS, al carrer de l'Aigüeta 2 - 4, d'Andorra la Vella - Principat d'Andorra.

Dades estadístiques

Únicament, amb la finalitat d'oferir-vos un millor servei a través d'aquesta pàgina i amb l'objectiu de facilitar-ne l'ús, es poden recollir les dades següents; el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, i l'activitat i la freqüència d'utilització dels usuaris. Aquestes dades es podran utilitzar amb la finalitat exclusiva d'obtenir informació estadística anònima sobre l'ús del lloc web o per controlar-ne el funcionament tècnic, i es cancel•len immediatament després de la seva elaboració.

Enllaços

Aquesta política de privadesa és aplicable únicament i exclusivament a les dades recollides en aquest lloc web www.itpas.ad , i no a les dades recollides en altres llocs web que eventualment es poden consultar a través dels enllaços, ni als enllaços d'altres llocs web amb www.itpas.ad

Galetes

En cap cas s'utilitzen galetes ( cookies ) per a l'adquisició de dades personals d’identificació de l'usuari ni s'enregistren les seves adreces IP. L'ús de galetes ( cookies ) es reserva exclusivament per facilitar a l'usuari l'accessibilitat al lloc web i per a estadístiques.

Legislació

La privadesa de tota la informació facilitada, tant la facilitada per l'usuari a través dels mitjans de sol•licitud de contacte, com l'accessible a través del lloc web, està regulada per la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre, i pels reglaments que la desenvolupen.